Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

French Toast med kardemummadoftande fikon- och hallonkompott

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande enkel efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kompotten. Rör hallonen med en sked tills de är finfördelade. Tillsätt limesaft, limeskal, 2 msk florsocker och kardemumma. Skär fikonen i klyftor rör ner i kompotten.
  2. Vispa ihop ägg, mjölk och salt. Hetta upp en stekpanna med smör. Vänd bröden i äggblandningen och stek dem gyllene på båda sidorna.
  3. Servera toasten med fruktkompott, lättvispad grädde och sikta över florsocker. Dekorera gärna med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.