Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gott och lätt att göra. Extra gott att skära ner kyckling, köttrester i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en wokpanna och ha i olja och vitlök. Låt fräsa i en liten stund. Tillsätt riset och fisksåsen, maggin, sesamoljan och purjolöken och låt fräsa en kort stund på hög värme. Tillsätt det uppvispade ägget och rör ofta i ca 1 minut. Krydda på med torkade chili flarn för lite mer spice.
  2. Även gott att ha i kyckling, köttrester i detta.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • monicadanell 14 december 2008

    Hur gott som helst tack för receptet kram / monica

  • monicadanell 23 september 2009

    Hej på dej till lunch blir det fried rice med räkor och grillad kyckling jag säger bara kanon gott 5 poäng till dej monica

  • frokeneva 12 januari 2011

    Wow! Supergott! Smakar precis som den typen av stekt ris som man köper på restaurang.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.