Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk efterrätt med pepparkakor.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Passar även till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Skeda upp youghurten i en efterrättsskål. Blanda försiktigt ner blåbären t.ex. med teskedar med långt skaft. Pudra över vaniljsockret. Smula pepparkakorna över blåbärsyoughurten vid serveringstillfället, eller ställ de 3 pepparkakorna runt om ytterst mot kanten av skålen. O.B.S. De smälter nedtill om man ställer i dem från början. Jag använde Mor Annas peparkakor. Spröda pepparkakor som smälter i munnen blir bäst.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • BIRGITTAN 6 december 2009

    Det är mindre pepparkaka på bilden, annars skulle inte resten synas!

  • living_ 10 december 2010

    är det blåbärssylt på bilden eller är det yoghurten som färgats av blåbären? (:

  • BIRGITTAN 27 september 2011

    Det är bara blåbär. BIRGITTAN

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.