Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk lime- och kokoscheesecake

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lika gott en varm sommardag som en mysig vinterkväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner kexen så att de täcker botten på formen.
  2. Separera äggula och äggvita och lägg i två separata skålar. Vispa äggulorna och socker pösigt.
  3. Blanda med gaffel osten, kokos, limeskal, limesaft och vaniljsocker och rör sedan samman med äggulorna och sockret.
  4. Vispa grädden och rör försiktigt ner den i smeten. Vispa äggvitorna hårt (som vid maräng) och rör ner försiktigt i smeten.
  5. Häll smeten i formen och låt stå i frysen över natten. Ta fram ca en timme innan servering dagen därpå eller senare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.