Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk potatissallad

 
Frisk potatissallad Frisk potatissallad
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god och frisk sallad. Till såsen kan man använda alla créme fraiche typer efter egen smak och tycke. Jag använde alla créme fraiche variationer som jag hade i kylskåpet och det blev riktigt lyckad kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatis. Hacka kokt kall potatis till mindre bitar (kuber). Hacka lök, äpple och saltgurka.
  2. Blanda alla gräddfil, crème fraiche och gräddsorter. Krydda efter egen smak och tycke.
  3. Saltgurkan ger salt, så smaka av först.
  4. Låt vara i kylskåpet några timmar så att smakerna mognar.
  5. Servera t.ex. med grillad kyckling (gärna förkokas först), rostbiff, grillad korv osv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.