Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk ruccolasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En frisk och lätt syrlig kall sås som passar utmärkt på buffén. Somrigt och gott. Vill man variera kan man tillsätta lite basilika. Modifierat recept som ursprungligen kommer från tidningen Buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienser och smaka av.
  2. Mår bra av cirka 2-3 dagar i kylen.
  3. Serveras kall. Passar utmärkt på buffé, till bröd, kyckling, grillat och pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ulrika91 2 juni 2009

    Jag provade precis att göra receptet med creme fraige i stället. Funkade superbra. Blir mycket krämigare och tjockare, dock inte lika syrligt. Så det beror på vad man ska ha den till. Ett tips är även att mixa allt utom creme fragie/youghurt, och sedan röra ner det däri. Då blir den inte så rinnig utan mer krämig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.