Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk vinbärspaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Syrlig ovanlig paj med gräddfil

Ingredienser

Instruktioner

1. Gör pajdegen och tryck ut i en smord form. Nagga och lägg i bären. 2. Ägg och socker vispas, vaniljsocker och gräddfil blandas ner. 3. Häll smeten över bären. 4. Grädda 200 grader i 35 min.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • bodilla 2 augusti 2008

    Tog en bild av pajen när jag ändå var igång! Återkommer när jag smakat den också! Mvh Bodil

  • Malvan 13 augusti 2010

    Vinbärspajen var enkel att göra och ej så söt. Den blev ännu godare dagen efter, när den var kall! Skall svänga ihop den flera gånger!

  • rhodin 22 augusti 2010

    Mycket god

  • Doggeliten 11 februari 2011

    Grymt god paj, och så enkel att göra... Toppbetyg från mig!!!!

  • Yossan69 17 juli 2011

    Jättegod och lätt att göra! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.