Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friskislimpa för bakmaskin

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Nyttigt bröd för bakmaskinen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med degvätskan förrän knådningen påbörjats.
  2. Tillsätt linfrön, rågsikt, salt och olja.
  3. Till sist häller man i vattnet och väljer program på bakmaskinen.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • famsallstrom 9 september 2008

    Jätte gott! Blev ett mycket fint bröd.

  • Tuje 22 januari 2009

    Mums! Enkelt och gott!!

  • vapea 12 november 2010

    Hej ! Är det normal programmet som ska köras ? =)

  • Lillan_06 11 januari 2011

    Supergott bröd och så enkelt! Det blir så högt och fint. Haft svårt att lyckas med bröd i maskinen tidigare. Har gjort det flera ggr senaste veckorna. Barnen frågar efter brödet, vill inte äta ngt annat bröd nu. Varierar och lägger i solrosfrön och valnötter ibland. Tack för ett bra recept!

  • Bagargumman 2 april 2011

    Väldigt gott. När jag provade andra gången la jag i lite russin och brödkryddor och det passade jättebra.

  • Djbm 1 februari 2013

    Fick inte till det riktigt med basprogrammet. Ska prova grov nästa gång.

  • Bengt-Åke Andersson 7 oktober 2023

    Krossade linfrö Varning !!!! bildar vätecyanid i kroppen https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/mat-och-dryck/notter-och-froer/linfro

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.