Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En smaskig efterrrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, salt och olja. Tillsätt vattnet och soda vattnet ( lite i taget ) under omröring rör till en fin smet. Låt ananasringarna rinna av. Vispa äggvitan styv och vänd till sist ner den i smeten. Värm oljan till c:a 175 grader. (Prova med en bit bröd när, den blivit guldgul är oljan varm) Doppa ringarna i smeten, lägg i pannan och fritera dem c:a 1 min . Låt dem rinna av innan servering.
  2. Servera gärna med glass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.