Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad Banan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Receptet kommer från Anders Levén

Ingredienser

Instruktioner

Blanda äggulor, vin, socker, mjöl och äggvitor. Skala bananerna och vänd dem i smeten. Fritera i olja ca 180° i 4-5 minuter eller tills de har fått en gyllenbrun färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Asbel 17 september 2012

    Friterade bananer är INTE en asiatisk efterätt! Den är uppfunnen i Stockholm på restaurangen Berns! Facts plz!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.