Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad citronfisk

 
Skriv ut

Fich Amritsari= friterad citronfisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vitlök-ingefärspasta,citronsaft och bergsalt och marinera fisken i blandningen. Vispa under tiden ihop kikärtsmjöl, ajowan, ägg, chillipulver och vatten till en tjock smet.
  2. Ta upp fisken ur marinaden efter 20 minuter och vänd fileerna i smeten så den täcker ordentligt.
  3. Hetta upp oljan i en stor tjockbottnad gryta och fritera fileerna tills de är frasiga.Servera fisken varm med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.