Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad kyckling med het sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att fritera låter kanske krångligt men det är riktigt lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop såsen. Ställ blandningen kallt i minst 20 minuter. Skär kycklingbitarna i centimetertjocka skivor. Krydda och vänd det i tur och ordning i vetemjöl, uppvispat ägg och ströbröd. Fritera kycklingen i 165-gradig olja cirka 3-4 minuter eller tills den fått fin färg. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.