Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad norsk krabba med curry och äpple.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Krabba som är underbar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda krabbköttet med maizenamjölet, salt och peppar. Rulla till fyra bollar. Ställ svalt 10 minuter.
  2. Skala och riv äpplet grovt, pressa ur och blanda rivet med mangochutney.
  3. Blanda tempurasmeten enligt förpackningen. Doppa bollarna i smeten. Fritera i 170° olja, sätt ett träspett i varje boll.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.