Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad Snickers med lönnsirap och vaniljglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra bollar med smaskigt innehåll på pinne som serveras med lönnsirap och vaniljglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje Snickers i 4 bitar. (Du kan byta ut Snicker mot Mars) Sätt varje bit på ett grillspett och lägg på en bricka i frysen i 2 timmar.
  2. Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och salt i en bunke. Vispa i mjölken och ägget så att det blir en slät smet.
  3. Värm oljan till ca 165-170 grader. Doppa Snickersen i frityrsmeten. Fritera två till tre bitar åt gången genom att sänka ner dem i oljan och vänta tills de börjar bli gyllenbruna. Låt rinna av på en bit hushållspapper.
  4. Servera Snickersbollarna med lönnsirap och vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.