Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade Jalapeño Cheese Poppers (i fritös)

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekta som förrätt eller snack för en kväll med grabbarna och serveras med salsasås. Det fungerar väldigt bra att frysa ner och fritera i efterhand vilket i vissa fall nästan ger ett bättre resultat.

Ingredienser

Instruktioner

Skär av stjälkarna på jalapeñosen Skär ett snitt tvärs över hela och öppna den Om den inte önskas vara så stark så ta ut kärnorna, låt annars bli Strö på lite salt och cayennepeppar i den och fyll sedan hela med färskost Stäng hela öppningen genom att trycka lite lätt Vispa ner alla ägg i en skål Häll upp ströbrödet i en annan skål Doppa jalapeñosen i ägg och sedan i ströbröd och upprepa tills hela jalapeñosen är täckt med ströbröd Lägg ner alla jalapeños i fritösen på 150 grader och fritera tills de blir gyllenbruna (ca 2 min) Placera sedan dina jalapeño cheese poppers på hushållspapper Serveras varma

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • christincarlsson 6 mars 2011

    Åh, hjälp så jäkla goda. Jag gjorde dom på feferoni så man skull kanske vänt dom i mjöl före ägg så hade nog paneringen fastnat bättre, men dom komer absolut att göras igen.

  • Metzgermeister 8 mars 2011

    Ja de är väldigt fina :) Mycket möjligt att mjöl hjälper till då skalen är ganska hala. Jag lyckades bra utan men det var ganska mycket pill med varje jalapeño och det blev lite kladdigt runt om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.