Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade lökringar som Big Burger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ni har kanske sett på Todd Wilbur han som har Topsecret recepies sajten. Han klurar ut hur dom stora snabbmatskedjorna gör sina storsäljare genom att smaka, känna och fråga ut personalen på olika ställen..Här kommer hans recept på lökringar som Big Burger gör dom.. Kolla gärna in videon där han gästar Rachel Ray och sina lökringar. http://www.youtube.com/watch?v=vUF6n8fLx0o&playnext_from=TL&videos=MllDwh-gFQk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram 3 tallrikar och lägg mjölet,ströbrödet och mjölken på varsin. Salta och peppra lite i mjölet för bättre smak. Skär löken i lagom tjocka ringar och peta isär dom .
  2. Doppa först i mjölk, sedan i mjöl och sedan i mjölk igen, sedan i ströbröd, sedan i mjölk och sedan i ströbröd en sista gång…. Sedan är det bara att fritera.
  3. Lycka till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jimboz 21 juli 2010

    Dessa är absolut ( top notch ) och nu har jag testat med det Japanska ströbrödet Panko och det blev väldigt krispigt och gott. Glöm för guds skull inte att salta i mjölet för den absoluta upplevelsen. En annan sak att vara noga med är temperaturen på oljan , den får inte vara för varm för då bränns dom lätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.