Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade räkbollar med thaisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Friterade räkbollar med thaisås

Ingredienser

Instruktioner

Blanda crème fraiche och sweet chili. Smaksätt med chili och koriander och ställ kallt till servering. Klappa räkorna helt torra. Hacka dem mycket fint eller kör dem i matberedare till färs. Smaka av med vin, salt och peppar. Rör ned äggvitor och maizena och rör färsen smidig. Hetta upp oljan i en stekpanna eller kastrull. Forma små bollar av färsen och släpp ned dem ett par åt gången. Fritera dem gyllenbruna. Servera med thaisås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • missvanilla 15 april 2009

    Gjorde de här bollarna när vi lagade thaimat.Jag lovar de försvann i ett nafs. Sonen och maken älskade dem!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.