Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade sardeller med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Buffelmozzarella med krispiga sardellfiléer och späda rädisor.

Ingredienser

Instruktioner

Panera sardellerna; rulla dem först i mjöl, sedan i äggvita och till sist ströbröd. Värm upp frityrolja i en kastrull till ca 180°C och fritera sardellerna gyllenbruna, några i taget. Lägg dem på en bit hushållspapper, så överflödig olja rinner av. Blanda rädisorna med olivolja och citron. Smaka av med salt och peppar. Lägg rädisorna på ett fat och bryt osten i grova bitar, avsluta med sardellerna och ringla på ytterligare lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.