Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade stora gröna oliver fyllda med manchego-ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett fantastiskt tilltugg som är krämigt, salt och gott! Passar bra på en buffé, till rätter från medelhavet eller på egen hand till rött vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att riva manchegon och fyll oliverna med osten.
  2. Dubbelpanera oliverna först i mjölet, sedan äggen och sist pankosmulorna.
  3. Hetta upp frityroljan till 160 grader. Det är väldigt bra om ni har en termometer om ni är ovana att fritera.
  4. Fritera oliverna tills de är frasiga och gyllenbruna.
  5. Ta upp dem och lägg på ett hushållspapper.
  6. Ni behöver inte salta dessa eftersom oliverna och osten är naturligt salta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.