Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittata med kyckling, bacon och rödlök

 
Skriv ut

Perfekt som lunch eller förrätt, eller till vickning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp 1 msk av oljan i en stekpanna. Fräs bacon och lök gyllene i 5 minuter. Tillsätt kycklingkött och stek tills det är rykande varmt.
  2. Vispa samman mjölk, ägg, salt och peppar i en bunke. Häll i resten av oljan i stekpannan och häll därefter i gräddmjölken.
  3. Stek tills undersidan är gyllene, sätt då in frittatan under het ugnsgrill 225 grader tills den är gyllene. Skär i tårtbitar och server genast gärna med en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.