Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittata på majs, chili & salami

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god liten rätt som kan serveras som förrätt eller som tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Vispa ihop ägg, salt och peppar i en bunke. Strimla salamin. Fräs löken i olivolja i några minuter i en stekpanna (som tål ugnsvärme) utan att den får färg. Tillsätt salami, majs och chili och stek ytterligare 2 minuter. Häll i öggen. Sätt in frittatan i ugnen tills äggen har stannat, ca 10 minuter. Vänd upp frittatan på en tallrik och skär den i 3 cm stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.