Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frityrsmet

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En smet utan öl som funkar till att fritera olika sorters mat.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggvitan till ett hårt skum. Blanda samman mjöl, salt, mjölk och det smälta smöret. Rör smeten slät. Rör ner äggvitan i smeten. Smeten får gärna stå kallt någon timme innan användning.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emaxen 28 februari 2010

    Den var helt ok men ingen direkt succe blev inte så frasig som andra frityrsmetar vi testat men en 3:a får den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.