Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frö- och nötknäcke

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Glutenfritt och knaprigt gott bröd bakat på majsmjöl. Majsmjölet kan bytas ut mot rismjöl om man vill ha variation.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja och kokande vatten och rör till en smet.
  3. Tryck ut smeten med blöta händer på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 50 minuter. Vänd brödet och grädda ytterligare ca 25 minuter.
  4. Låt brödet svalna och bryt det sedan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.