Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fröken Ekbergs smörgåstårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den blev succe på min 17års middag.

Ingredienser

Instruktioner

Man får alltså klippa och klistra så att man får kvadratiska "bottnar" i tårtan, men ca 2 + en tredjedel funkade för mig. Sedan all késo på understa lagret, smör, advocado och i alla fall två lager ost på nästa, sedan majonnäs efter behag (ta mycket) och på det översta lagret ost, ägg och alla grönsaker du gillar! Portionerna är väl tilltagna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • siv42 13 september 2008

    Kan man förvara advocadon till dan efter?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.