Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frökex

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett billigt alternativ till de dyra Rawfoodkexen i butik. Smakar exakt likadant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en bunke och rör om. Häll ut över bakplåtspapper och grädda i ugn på så svag värme (100 grader) tills kexet är hårt (ca 1-2 timmar) och lyfter lätt från bakplåtspappret utan att vara kladdigt undertill.
  2. Lägg på galler och låt torka. Servera med en god ost tex Robiola och en marmelad på t ex fikon eller päron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.