Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frösölax med senapsmak

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

här är ytterligare recept som jag hittat i nån tidning. gott var det.

Ingredienser

Instruktioner

Om laxen har skinn, låt det sitta kvar. Salta och peppra. Fördela purjolök och rökt lax i ett ugnsäkert fat. Lägg laxbitarna ovanpå. Sätt in fatet ca 12 minuter i 175 graders ugnsvärme. Dra bort skinnet på fisken. Blanda senapen och mjölken. Blanda sen med grädden. Häll allt över fisken. Grädda vidare i 10 minuter eller tills laxen känns klar. Allt beror på fiskens tjocklek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.