Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frötoppat kesobröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott bröd som är rikt på protein.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mixa keso och ägg. Tillsätt majsmjöl, majsstärkelse, xantangummi, solrosfrön och salt och rör ihop.
  3. Klicka ut degen till 4 bullar på en bakplåtspappersklädd plåt. Strö över blandade frön.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills bröden får lite färg. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.