Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fromage med hallonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hallonsåsen har fått spännande smak av mynta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 minuter. Blanda Kesella, mini fraiche och valnötter. Ta upp gelatinet ur vattnet. Låt det smälta tillsammans med citronsaften på svag värme i en kastrull. Låt svalna något och rör sedan ner det i valnötsblandningen.
  2. Häll upp i 4 små, vattensköljda glas eller portionsformar. Låt stelna i kylen ca 4 timmar. Mixa ingredienserna till såsen. Doppa formarna hastigt i varmt vatten och stjälp upp på assietter. Servera fromagen med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.