Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fromage med youghurt och apelsin

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Friskt och gott efter en mafig midag

Ingredienser

Instruktioner

Skala apelsinerna. Skär av 4 tunna, jämna skivor och spara dem till garnering. Sär resten av apelsinerna i småbitar. Låt gelantinet mjukna i kallt vatten. Vispa grädden till hårt skum. Blanda ner socker,vanilsocker, yoghurt, apelsinbitar och juice. Krama ur gelantinbladed. Smält dem sedan i en kastrull över svag värme. Tillsätt gelantinet försiktigt till blandningen. Smaksätt ev med mera socker. Häll fromagen i 5 portionsskålar eller i en stor skål. Låt stå kallt i ca 1 timma. Hacka hasselnötterna. Garnera med apelsinskivor och nötterna vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.