Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fromagetårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod och inte alltför svår att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader
  2. Riv mandelmassan. Blanda med äggen. Smörj en 24 cm rund form och häll i blandningen. Ställ in i ugnen i ca 20 min.
  3. Lägg gelantinbladen i kallt vatten. Blanda pulvret, vattnet och grädden. Smält gelantinet och blanda med det andra. Häll över den avsvalnade botten och ställ in i kylen.
  4. Lägg gelantinbladen till toppingen i kallt vatten. Koka upp hallonen, florsockret och citrosaften, mosa och mixa och passera det genom en nätsil. Smält gelantinet och blanda med det passerade och likören. Häll över det över fromagen och låt stå kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.