Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fromagetårta med passion och hallon

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En tårta från ICA-Kuriren, där man använder färdig passionsfruktsfromage och hallonfromage. Tyvärr kan jag inte scanna in bilden men den ser helt gudomlig ut. För att inte tala om smaken ... Den här tårtan hade jag glömt att jag hade!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa till tårtbottnen så den passar i en form med löstagbar kant. Blanda den första fromagen enligt paketet och fördela smeten på tårtbottnen. Låt stelna i kylen.
  2. Spara de snyggaste bären till pynt och mosa resten med den bärsaft som bildats när paketet tinade. Fördela moset på fromagen.
  3. Vispa nu samman den andra fromagen och bred den på bärmoset. Täck formen och kyl. Pynta med snygga bär och maränger strax före servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • monel 20 mars 2008

    Jag tar mig friheten att lägga upp bilden på denna. Den fanns på icakurirens hemsida.

  • marianorden2 25 februari 2012

    Synd bara att Ekströms inte säljer passionsfruktsfromage längre=(

  • Wombat04 25 februari 2012

    Det var illa! Det är ju just vitsen med att tårtan är lättvindig, ska man krångla med att göra egen fromage (även om det i sig kanske inte är så krångligt) blir det inte riktigt samma fart och fläkt över det hela ... :-(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.