Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frostrisbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Barnens favorit, bollarna blir krispigt goda av chokladfrostis. De äldre barnen kan gärna vara med trycka ihop bollarna, de mindre kan klicka ut dem i pappersformar. Bollarna går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

1. Smält smöret i en kastrull. Blanda florsocker, kakao, apelsinskal och frostis i en skål. Häll smöret över och blanda runt. Låt vila en stund så att smöret svalnar något. 2. Krama ihop till bollar med hjälp av handen. Låt dem kallna. Förvara dem i en plastlåda med lock och låt dem stå svalt tills de ska serveras.

Kommentarer (1)

  • hnord 13 september 2009

    Vad är frostis?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.