Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frozen Caipirinha cheesecake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mums!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa digestivekexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant (24 cm diameter).
  2. Vispa grädde. Blanda grädde, drinkmix, philadelphiaost, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet.
  3. Bred ut smeten i formen och ställ cheesecaken i frysen ca 4 timmar.
  4. Ta ut cheesecaken ca 15 minuter innan serveringen och garnera den med frukt och bär.
  5. VINFÖRSLAG: Chãteau Menota. Smaken är söt, eldig och mycket frisk med inslag av exotisk frukt. Passar utmärkt till fruktiga efterrätter med mycket sötma

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TinaY 1 mars 2009

    Fick den här cheesecaken på jobbet för ett tag sen. Och är så tacksam att jag äntligen lyckats få tag på den här. Nu kommer jag garanterat att göra den hemma många gånger. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.