- Serverar: 16 portioner
- Tid: 8 timmar
Skriv ut
Mumsig efterrätt som serverades på nyår 2008. Blev en hit!
Instruktioner
- Cheesecake:
* Smula ner kexen och lägg i botten på en rund form.
- * Dela på äggulor och äggvitor. Vispa gulor och socker pösigt. Rör i cream cheesen och vaniljsockret.
- * Vispa grädden i en skål för sig. Blanda med resten av smeten.
- * Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner i resten.
- * Häll i formen och ställ i frysen 6-8 timmar.
- Hallonsås:
* Koka hallonen, sockret och vattnet i ca 10 minuter. Låt svalna.
- * Rör i rödvinet.
- * Kan med fördel värmas innan servering.
Publicerat den
2 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod och väldigt lyckad efterrätt till nyårsafton -09,,,så tack!