Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frozen Chessecake med varm hallonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 8 timmar
Skriv ut

Mumsig efterrätt som serverades på nyår 2008. Blev en hit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Cheesecake: * Smula ner kexen och lägg i botten på en rund form.
  2. * Dela på äggulor och äggvitor. Vispa gulor och socker pösigt. Rör i cream cheesen och vaniljsockret.
  3. * Vispa grädden i en skål för sig. Blanda med resten av smeten.
  4. * Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner i resten.
  5. * Häll i formen och ställ i frysen 6-8 timmar.
  6. Hallonsås: * Koka hallonen, sockret och vattnet i ca 10 minuter. Låt svalna.
  7. * Rör i rödvinet.
  8. * Kan med fördel värmas innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kiabusing 11 januari 2010

    Jättegod och väldigt lyckad efterrätt till nyårsafton -09,,,så tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.