Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frozen Margarita pie

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lättbakad paj med frisk smak av lime och tequila. Går att frysförvara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Kör kexen till smulor i en matberedare eller mixer. Smält smöret i en kastrull, blanda ner det i smulorna och kör till en blandning. Tryck ut smulblandningen på botten och mot kanterna i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm. Grädda pajebotten 10 minuter i nedre delen av ugnen. Låt kallna.
  2. Tvätta och riv skalet av 1 lime, pressa saften ur den och de 2 andra limefrukterna. Det bör bli ca 1 dl saft. Blanda saft och skal med tequila, cointreau och kondenserad mjölk i en skål. Vispa grädden och rör ner den i limeblandningen.
  3. Häll alltsammans i pajformen och ställ den i frysen minst 4 timmar. Ställ tårtan i kylen ca 30 minuter före servering. Garnera med limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.