Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukost med hallon och frön

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En god och nyttig frukost som jag äter väldigt ofta. Denna håller man sig mätt på länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll frysta hallon i frukostskålen och tina dem i mikron så att de blir lite saftiga.
  2. Häll över filmjölken och blanda. Strö över frön och mandlar. Toppa eventuellt med några hallon.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Apetina 26 juni 2009

    Hej, Just som jag tänkte skriva ner min favoritsommarfrukost ser jag detta liknande recept. På sommaren äter jag gärna, som idag färska jordgubbar till ... eller färska hallon eller blåbär. På vintern blir det frysta egenhändigt plockade bär som sprider sommardoft under hela året. ... eller så botaniserar jag i affärens frysdisk & hittar mango & andra goda bär. Soliga hälsningar från Apetina

  • publikhav 17 november 2009

    Det här såg riktigt gott! Kan nog vara nåt för mig som inte gillar müsli eller flingor nåt vidare...

  • sa_karlsson@hotmail.com 24 januari 2013

    Tänk på att frysta hallon måste värmas ordentligt så att de inte sprider kräksjuka http://www.expressen.se/nyheter/frysta-bar-kan-gora-dig-kraksjuk/

  • zubiila 12 februari 2013

    Låter som en jättegod idé! Har den senaste tiden behövt sluta med müsli pga nyinsatt tandställning och ätit enbart filmjölk eventuellt med torkade hallon eller jordgubbar om jag velat ha någe lätt. Kan nog inte äta mandlar än så länge men de olika fröna borde jag kunna tugga! Tack :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.