Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukostbullar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Passar även som mellanmål eller tillbehör till mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. Häll i filmjölken och rör om.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och rör om till en smidig deg. Rulla ut degen och skär den i 25 bitar.
  3. Rulla till bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i kylen över natten.
  4. Grädda brödet dagen efter i 250 grader i ca 10-15 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.