Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukostbulle/bar

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En brödbar med valfri fyllning i. Gott till frukost, mellanmål eller kvällsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180-200 grader. Blanda alla torra ingredienser Blanda ner den bit mosade bananen och kvargen till en ganska kletig smet. Smöra/olja en liten, helst rektangulär, form. Smeta ut halva smeten i formen men gör det inte för tunt. Fördela fyllningen jämnt över lagret i formen och lägg sedan resterande havregrynsmet över och forma så det "täcker" fyllningen lite. Grädda i ca 10 minuter i ugnen.
  2. Hoppas det smakar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.