Havremuffins innehåller mycket fibrer och passar bra till frukost.
Instruktioner
- Blanda de torra ingredienserna i en skål och ställ åt sidan.
Vispa äggen ordentligt och blanda i mjölk och smör. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör i äggblandningen. Rör om tills allt är blandat.
- Klicka i smeten nästan upp till kanten av de smorda muffinsformarna, vänd äppelklyftorna i socker och kanel blandningen och tryck ner minst 2 klyftor i varje muffins.
- Grädda i 25-30 minuter i 180 grader för stora muffins och något kortare tid för små.
Publicerat den
15 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergoda! Inte alls så torra som frukostmuffins kan bli ibland. Senaste satsen jag hade jag även i en tsk vanlijsocker och gräddade dem någon minut mindre än angivet. Supergott och härligt saftiga!