Jordgubbar, hallon, körsbär och persika.... en given succé
Instruktioner
- Botten:
smält smöret och hacka valnötterna fint. Smula sönder kexen i en matberedare och blanda ner nötter, smör och socker. arbeta ihop till en fast deg. Lägg ett bakpapper i botten av en springform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. tryck ut degen i botten och låt vila svalt i ca 30 min.
- Fyllning:
Blanda färskost, socker och creme fraiche till en slät massa.
Tillsätt salt och ett ägg i taget. Vispa mellan varje. fördela fyllningen över botten och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 h i 175C. Låt kakan kallna och stå svalt minst 4 h.
- Glasyr:
Rör ihop creme fraiche, socker och vaniljsocker till en glasyr. Fördela den jämt över kakan
- Garnering:
Skär frukt och bär i halvor och klyftor och fördela över tårtan
Publicerat den
15 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar