- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En perfekt avslutning på en festmåltid är denna vackra och utsökt goda dessert. Den är dessutom kalorisnål, så njut av den med gott samvete!
Instruktioner
- Skala apelsinen noggrant och skär ut 12 skinnfria klyftor. Kärna ur druvorna. Gör små kulor av melonen med ett kuljärn eller skär melonköttet i bitar.
- Frosta kanten på 4 vinglas genom att doppa glasets kant i vatten och sedan snurra glaset i strösocker. Fördela frukt och bär i glasen.
- Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp vatten och socker och låt det koka någon minut. Krama ur gelatinet och lägg det i sockerlagen så att det smälter. Blanda ned vin och likör och häll det över frukten i glasen. Låt det stelna i kylskåp ca 3 timmar.
- Garnera med en klick grädde och citronmelissblad och servera desserten.
Publicerat den
13 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar