Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktdessert a la Kerstin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna blev efterrätt till en trevlig lunch med mina syrror, och blev mycket uppskattad och var verkligen god..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina hallonen och även mangon om den är djupfryst. Skala och skär ananasen i småbitar. Lägg gojibären i lite vatten ca 10 minuter.
  2. Vispa vaniljvispen ganska hårt och blanda i lemon curd.
  3. Häll av vattnet från gojibären och varva mango, ananas, hallon och hälften av gojibären i 4 skålar.
  4. Skeda över vaniljvispen och strö över de resterande gojibären. Till sist skär passionsfrukten mitt itu och fördela inkråmet i de 4 skålarna.
  5. Jag serverade med ett kokosflarn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.