Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktdessert med maräng

 
Fruktdessert med maräng Fruktdessert med maräng
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Bär i glas med maräng ser både festligt och gott ut. Variera bären efter säsong. Glass till är inte fel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 250°. Skär jordgubbar, vindruvor och kiwi i små bitar. Blanda frukten med limeskal och socker. Fördela frukten i glas som tål att stå i ugnen.
  2. 2. Vispa äggvitorna till ett skum. Tillsätt socker lite i taget. Fortsätt att vispa till styv maräng. Täck bären med maräng och gratinera högt upp i ugnen ca 1 min, passa noga.
  3. Ca 90 kcal, varav 0,3 g fett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.