Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktdip med kolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Kolasåsen är gjord på muscovadoråsocker som ursprungligen kommer från Mauritius och utvinns ur sockerrör. Den får sin speciella smak från jordmånen och klimatet. Sockret är mörkt brunt och har en något sötsalt smak med svag lakritston och kola.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda muscovadosocker, sirap, grädde och smör i en liten kastrull under omrörning. Låt det koka 2-3 min.
  2. Skär frukten i bitar och dippa i kolasåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.