Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktfylld ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det finns många vackra och goda efterrätter. Här ett recept på kyld frukt med en aning starkvin över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka av ananasen. Skär av ett lock med bladrosetten som handtag. Ta ut det mesta av fruktköttet. Skär detta i små tärningar och plocka samtidigt bort den grova mittstocken.
  2. Halvera och kärna ur druvorna. Varva dem med ananasköttet i en skål. Häll över starkvinet.
  3. Lägg fruktblandningen i den urholkade ananasen, spar de vackraste ananasbitarna och druvorna att lägga överst som garnering. Ställ ananasen i kylskåp minst en timma före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.