Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktfylld filé från grillen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt, uppskattas av de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet. Skär en djup skåra längs med köttet. Hacka katrinplommon och aprikoser. Blanda med pinjenötter, koriander och citronskal. Fyll skåran i köttet med frukten och bind ihop med ett krympt bomullssnöre.
  2. Blanda oljan med soya, salt och peppar. Pensla köttet med blandningen.
  3. Grilla köttet runt om ungefär i 20 minuter. Skär upp köttet i bitar och servera med fruktfyllningen.
  4. Couscous blandat med färska grönsaker och en klick citronkryddad matlagningsyoghurt är gott och äta till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • king200 22 juni 2008

    ja jag tycker om både fruckt o kött så vad ska man säga gott gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.