- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Snabbt och enkelt, uppskattas av de flesta.
Instruktioner
- Putsa köttet. Skär en djup skåra längs med köttet.
Hacka katrinplommon och aprikoser. Blanda med pinjenötter, koriander och citronskal. Fyll skåran i köttet med frukten och bind ihop med ett krympt bomullssnöre.
- Blanda oljan med soya, salt och peppar. Pensla köttet med blandningen.
- Grilla köttet runt om ungefär i 20 minuter. Skär upp köttet i bitar och servera med fruktfyllningen.
- Couscous blandat med färska grönsaker och en klick citronkryddad matlagningsyoghurt är gott och äta till.
Publicerat den
18 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
ja jag tycker om både fruckt o kött så vad ska man säga gott gott