Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 2 cm stora bitar. Skala och klyfta löken. Hetta upp olja i en gryta. Bryn köttet runt om. Tillsätt lök och stek ytterligare ett par minuter. Rör ner curryn och häll på vattnet. Låt koka minst 40 minuter, späd eventuellt med mer vatten.
  2. Dela papayan på längden och skrapa bort kärnorna. Skär papayahalvorna i centimetertjocka bitar och skär loss fruktköttet från skalet. Dela mangon på längden, på båda sidor om kärnan. Klyfta mangon och skär loss klyftorna från skalet. Skala och skiva bananerna. Skala, kärna ur och tärna äpplet.
  3. Tillsätt frukt och russin och låt grytan småkoka ca 2 minuter. Strö eventuellt över jordnötter.
  4. Servera grytan med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.