Perfekt snabbmat fylld av vitaminer. Med bröd till blir den utmärkt som huvudrätt.
Instruktioner
- Krydda kycklingbrösten med salt och peppar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingbrösten 4-5 minuter på varje sida tills de är genomstekta. Ställ dem åt sidan.
- Skär ananasen i skivor, ta bort den hårda stammen och skalet. Skär sedan skivorna i tärningar. Spola av bönor och majs med kallt vatten och låt dem rinna av. Skala löken och skär den i fina ringar. Skölj och hacka tomaten. Skala och pressa vitlöksklyftan. hacka basilikan fint.
- Strimla kycklingbröstet. Blanda kyckling, ananas, majs, bönor, lök och tomat i en skål. Skölj av salladsbladen.
- Blanda buljong, färskpressad citronsaft, senap och den pressade vitlöken. Häll dressingen över kycklingröran. Strö över basilikan. Lägg salladsblad i botten på en salladsskål och häll över kycklingröran.
Publicerat den
16 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar