Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktiga kokos och chokladtoppar

 
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Riv mandelmassan och tillsätt äggvitorna lite i taget under omrörning till en slät massa. Grovhacka chokladen och dela cocktailbären i halvor och tillsätt tillsammans med övriga ingredenser. Rör samman till en massa. Klicka upp massan till toppar på bakpappersklädd plåt och grädda dem i mitten av ugnen i 6-7 minuter. Smält chokladen till garnetingen och ringla över kakorna då de kallnat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.