Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktkompott

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God kompott med lite julig smak. Servera till pannacotta, glass eller bara som den är.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp rött vin med torkad frukt och bär, kryddnejlikor, kanelstänger, rörsocker, finrivet skal av apelsin och färskpressad apelsinjuice.
  2. Låt koka ca 3 minuter. Rör ner majsstärkelse utrörd i kallt vatten. Småkoka ytterligare 2 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.